Få taget en synsprøve hos Kobborg Optik i Ringkøbing

En synsprøve er det første skridt på vejen mod et bedre syn. Alle optikere kan foretage en synsprøve på dig. Ud fra resultaterne af din synsprøve kan en optiker fastslå, hvad du har behov for af styrke, om du har brug for glidende overgang osv. Herefter kan du i fællesskab med din optiker finde et par briller. Kobborg Optik i Ringkøbing står klar til at foretage en synsprøve på dig.

Tegn på nedsat syn og dermed behov for at få taget en synsprøve

Der er nogle tegn som kan indikere, at du kan have nedsat syn og derfor burde få foretaget en synsprøve. Disse er:

  • Vedvarende hovedpine – du kan indirekte anstrenge dine øjne for at kunne se skarpt
  • Røde øjne – hvis du overanstrenger dine øjne meget, kan du få røde øjne
  • Dobbeltsyn eller sløret syn – dette kan være tegn på grå stær
  • Behov for mere belysning – Dette kan være tegn på langsynethed
  • Hvis du føler, at du skal anstrenge dig for at se skarpt, selvom du i forvejen har briller eller kontaktlinser, kan det være, at du skal have højere styrke

En synsprøve kan give dig svar på alle ovenstående spekulationer, hvis det viser sig at være pga. dit syn. Din lokale optiker i Ringkøbing kan hjælpe dig med en synsprøve, og hvad der skal ske efterfølgende.

Hvordan udføres en synsprøve hos en optiker?

En synsprøve udføres ved hjælp af en bogstavtavle. Du vil skulle se ind i en ”kæmpebrille” med forskellige glas i for at afsløre eventuelle synsfejl. En synsprøve består af 21 tests. Desuden vil din lokale optiker i Ringkøbing stille dig en række spørgsmål i forbindelse med synsprøven for at fastslå, hvilke udfordringer du oplever, samt hvilket behov der skal dækkes for, at du kan få dit optimale syn tilbage.

En synsprøve varer ca. en halv time.
Vi anbefaler, at bestille tid.