Find solbriller med UV-beskyttelse hos Kobborg Optik i Ringkøbing

Når solen står højt, er det vigtigt at beskytte sine øjne mod de skadelige UV-stråler. Solens UV-stråler kan ikke ses af det menneskelige øje men forhøjede mængder UV-stråling kan være yderst skadeligt – især for dine øjne. Solbriller med UV-beskyttelse er den bedste måde at beskytte dine øjne mod solens stråler. Kobborg Optik i Ringkøbing står klar til at hjælpe dig med at finde de perfekte solbriller til dig.

Hvorfor er UV-stråling så farligt?

Hvis du udsætter dine øjne for en forhøjet mængde af UV-stråling, kan du risikere akutte skader som:

  • Sneblindhed i form af hornhinde- eller bindehinde-betændelse
  • Svejseøjne
  • Tågede hornhinder
  • Grå stær

Ligesom huden kan blive solskoldet og skadet af UV-stråling, så er øjnene også udsat. Følgerne kan være alvorlige synsforringelser som ovennævnte. Vær opmærksom på UV-stråling i alle situationer, hvor solen står højt. Dette gælder i lige så høj grad på stranden som på en overskyet dag eller på skiferien. Skaf et beskyttende lag mod UV-strålingen fra solen med et par solbriller med UV-beskyttelse. Kobborg Optik i Ringkøbing står klar med god hjælp og rådgivning.

Beskyt dine øjne i solen med et par solbriller med UV-beskyttelse

Lige så vel som du nok smører din krop ind i solcreme på stranden på en varm sommerdag, lige så vel burde du bruge solbriller, der sikrer UV-beskyttelse for dine øjne, når solen står højt. Solbriller fungerer som øjnenes beskyttende lag for solen. Når man snakker at beskytte sin krop mod solen, er det vigtigst, når solen står højst på himlen. Dette gælder ikke på samme måde for øjnene, da de færreste kigger direkte ind i solen. Når det gælder dine øjne, er det vigtigst i formiddags- og eftermiddagstimerne. Tag forbi din lokale optiker i Ringkøbing og få flere god tips og tricks omkring UV-strålingens påvirkning af dine øjne.

 

Se mere om hvordan du beskytter dine øjne på:
www.beskytdineøjnemodsolen.nu