Få solbriller med styrke hos Kobborg Optik i Ringkøbing!

For dig, der dagligt går med briller eller kontaktlinser, er det muligt at få solbriller med styrke. Solbriller med styrke sikrer funktionalitet i det, at de beskytter dine øjne mod solens skadelige UV-stråler, men de kan også gøre dig sommerklar ved at være et fedt tilbehør, der fremhæver din stil! Kom forbi Kobborg Optik og find de perfekte solbriller med styrke til dig!

Få skarpt og afslappet syn med et par solbriller med styrke

Solbriller med styrke findes i et hav af forskellige designs og glas. Derudover fås de også med en masse egenskaber, så de kan tilpasses perfekt til dig og diverse aktiviteter og vejrforhold. Disse egenskaber tager udgangspunkt i de glas, som du kan vælge til dine solbriller med styrke, f.eks.:

  • Fotokromiskglas
  • Polaroidglas
  • Glas i diverse farver
  • Og fit-over- eller clip-on-glas

Fotokromiskglas går fra gennemsigtigt til mørkt, alt afhængig af hvor meget solen skinner. Polaroidglas mindsker generende refleksioner fra f.eks. genspejlinger i sollys i vand. Farvede glas kan ved valg af en varm nuance få øget kontraster, når der er nedsat sol, og med mørkere nuancere få dine øjne til at slappe mere af, men stadig bevarer farveopfattelsen. Fit-over- eller clip-on-glas er også et populært valg hos Kobborg Optik i Ringkøbing. Her sættes dine solbriller med styrke over dine nuværende briller. Dette er dermed også en billigere løsning.

Kobborg Optik i Ringkøbing står klar til at hjælpe dig

Det kommer som nævnt tidligere an på, hvordan du er som person, og hvad du foretager dig, hvilke af de fire slags glas til solbriller med styrke, der vil være ideelle til dig. Det kan være svært at afgøre, og det er her en god idé at få en god snak med, og hjælp fra, din lokale optiker – en optiker vil altid være din bedste brilleguide!

DOWNLOAD BROCHURE OM SOLBRILLER