Kobborg Optik i Ringkøbing værner om danske designer briller

Hos Kobborg Optik i Ringkøbing værner de om dansk design og kvalitet. Der er stort udvalg af danske designer briller i deres forretning, så du kan komme ind og lade dig inspirere. Når det kommer til designerbriller, er der fokus på design og kvalitet. Designerbriller har ofte et tema som er nøje gennemtænkt af designeren, og så er det selvfølgelig essentielt at kvaliteten er i topklasse.

I Fleye´s design tages der udgangspunkt i en vedvarende øgning efter skandinavisk renhed, lethed og funktionalitet i brilledesignet, kombineret med innovative detaljer og en unik farvesammensætning. Samtidig vægtes nysgerrighed,
entusiasme og ikke mindst humor højt i eksponeringen af FLEYEs briller. Se mere på www.fleye.dk

 

Populære danske designer briller hos Kobborg Optik

Der er to danske designerbrands som i den grad er populære. Disse to er:

  1. Fleye
  2. Thomsen Eyewear

Fleyes design tager udgangspunkt i skandinavisk renhed, lethed og funktionalitet. Det skandinaviske udgangspunkt i designet er kombineret med innovative detaljer og unikke farvekombinationer. Fleyes målsætning er at skabe nysgerrighed, entusiasme og humor i deres eksponeringer. Kom ind til Kobborg Optik i Ringkøbing og se Fleyes udvalg af danske designer briller.

Det andet danske designerbrand indenfor briller er Thomsen Eyewear. Thomsen Eyewear er mest af alt kendt for at blande det originale med det moderne. Thomsen Eyewear er et brand, der tror på, at et godt steldesign opnås, når form, farver og materialevalg skaber en udtryksfuld stemning. Denne vision kommer i den grad til udtryk i deres brilledesigns. Derudover tror de på lette og stabile materialer.

 

Thomsen Eyewear er kendt for at blande det originale med det moderne look og et godt stel-design fremkommer når form, farver og materialevalg skaber en helt særlig udtryksfuld stemning. Lette og stabile materialer som rustfrit stål og titanium er ofte brugt i designs fra Thomsen Eyewear. Se mere på www.thomseneyewear.dk

 

Danske designer briller sikrer dig kvalitet i topklasse!

Det er ikke noget nyt, at designerbrands ikke er billige, og her er danske designerbrands indenfor brillebranchen ikke en undtagelse. Men som mange nok ved, så får man også, hvad man betaler for. Det vil sige:

  • Kvalitet i topklasse
  • Nøje gennemtænkt design med et formål
  • Et smukt og gennemført håndværk

Tøv altså ikke med at ty til briller af dansk design, hvis du værdsætter disse ting. Kobborg Optik i Ringkøbing står klar til at guide dig igennem den danske designer jungle.