Briller i dansk design hos Kobborg Optik i Ringkøbing

Hos Kobborg Optik i Ringkøbing værner vi om dansk design og kvalitet. Der er stort udvalg af briller i danske design i vores forretning, så du kan komme ind og lade dig inspirere. Når det kommer til designerbriller, er der fokus på design og kvalitet. Designerbriller har ofte et tema, som er nøje gennemtænkt af designeren, og så er det selvfølgelig essentielt at kvaliteten er i topklasse.

Populære danske designer briller hos Kobborg Optik

Der er to danske designerbrands som i den grad er populære. Disse to er:

  1. Fleye
  2. Thomsen Eyewear

I Fleye´s design tages der udgangspunkt i en vedvarende øgning efter skandinavisk renhed, lethed og funktionalitet i brilledesignet, kombineret med innovative detaljer og unikke farvekombinationer. Samtidig vægtes nysgerrighed, entusiasme og ikke mindst humor højt i eksponeringen af FLEYEs briller. FLEYE er bestemt et godt bud på briller i dansk design. Se mere på www.fleye.dk

Det andet danske designerbrand indenfor briller er Thomsen Eyewear. Thomsen Eyewear er mest af alt kendt for at blande det originale med det moderne. Thomsen Eyewear er et brand, der tror på, at et godt steldesign opnås, når form, farver og materialevalg skaber en udtryksfuld stemning. Denne vision kommer i den grad til udtryk i deres brilledesigns. Lette og stabile materialer som rustfrit stål og titanium er ofte brugt i designs fra Thomsen Eyewear. Se mere på www.thomseneyewear.dk

Danske designer briller sikrer dig kvalitet i topklasse!

Det er ikke noget nyt, at designerbrands ikke er billige, og her er danske designerbrands indenfor brillebranchen ikke en undtagelse. Men som mange nok ved, så får man også, hvad man betaler for. Det vil sige:

  • Kvalitet i topklasse
  • Nøje gennemtænkt design med et formål
  • Et smukt og gennemført håndværk

Tøv altså ikke med at ty til briller af dansk design, hvis du værdsætter disse ting. Kobborg Optik i Ringkøbing står klar til at guide dig igennem den danske designer jungle.

Se briller i dansk design og andre brands her!