Brillestel – bredt udvalg hos Kobborg Optik i Ringkøbing

Når man snakker brillestel, er udvalget nærmest uendeligt. Uanset, hvad du er til, når det kommer til stil og udtryk, så kan du med garanti finde et stel perfekt til dig. Briller kan betragtes som et smykke til ansigtet. Om du er til det mere minimalistiske look, hvor fokuset mest er på funktion, eller om du er til former og farver, så kom ind, se udvalget og find det perfekte brillestel til dig hos Kobborg Optik i Ringkøbing!

Hvad er der af trends indenfor brillestel lige nu?

Der er uendelige muligheder for at give dit brillestel personlighed og opmærksomhed. Retrobriller, 1920’ernes kuglerunde briller eller 1980’ernes revival er blot eksempler på det utrolige udvalg Kobborg Optik fører. Men hvad er in lige nu? Her er fire aktuelle brillesteltrends:

  1. Store briller
  2. 00’ernes smalle stel
  3. Pastelfarvet brillestel
  4. Pilotbrillen

Store briller ses alle vegne i mange forskellige farver med alt fra tydelige logoer til farverig pynt.
00’ernes smalle stel er en sporty tendens og ses især meget i cat-eye-versionen.
Pastelfarver er i den grad blevet in, og det kan ses på de meget lette men farverige tendenser på brillestellene. Pastelfarverne er især populære på stel med tynde metalrammer.
En klassisk vintagetendens lige nu er pilotbrillen. Her gør især 70’ernes stil comeback med det karakteristiske skildpaddestel og de støvede gule farver.

Læs mere om brillemoden

Søg råd og få hjælp hos Kobborg Optik i Ringkøbing

En søgen efter brillestel ligger op til mange muligheder, men hvad klæder dig bedst, når alt kommer til alt?

Det kan blive en uoverskuelig søgen, da udvalget jo netop er så stort. Det er her din lokale optiker kommer ind i billedet. De er ikke blot uddannet i at måle dine øjne, men også til at finde briller, og dermed brillestel, der klæder dig og din hovedform.

Se de mange brands, vi fører i butikken.