Find din brillestil hos Kobborg Optik i Ringkøbing

Hvilke briller passer til dig? Briller er mest af alt et værktøj til forbedring af dit syn, men briller er lige så meget en måde at finde din stil på. Briller sidder trods alt lige midt i ansigtet og fungerer derfor også som et smykke til dit ansigt. Briller kan få dig til at se bedre ud, da de kan fremhæve din stil, og hvem du er. Få hjælp til at finde din stil i et par briller og fremhæv din stil hos Kobborg Optik i Ringkøbing.

Find din stil

Briller er i den grad blevet en trend

Briller er uundværlige for nogle, da de er nødvendige for at kunne se optimalt, men i løbet af de sidste par år er briller blevet en trend selv for folk uden brug for dem. Briller uden styrke som blot fremhæver ens stil er i den grad blevet in. Uanset, om du leder efter briller for et praktisk gøremål eller for at fremhæve din stil, så er der masser af udvalg at lede i. Brillestil er en del af din stil!

Når du skal finde din stil i briller, er det vigtigt at have forståelse for, hvad der komplementerer dine ansigtstræk – med andre ord din ansigtsform.

DOWNLOAD STIL GUIDE

Hvilke briller passer til dit ansigt?

Få hjælp af en optiker hos Kobborg Optik i Ringkøbing

Symmetri og harmoni er nøgleordene, når du skal finde den helt rigtige brille. Der er fire former for ansigtsform:

  1. Oval
  2. Trekantet
  3. Rektangulær
  4. Dråbeformet

Afhængig af hvilken ansigtsform du har, er der forskellige typer af briller, når det kommer til form og design, der vil komplementere dig bedst. Når det kommer til at finde din stil i briller, så er det ikke blot at finde et design og en form, du elsker, men også at finde et par briller der klæder dig.