Har dit barn behov for briller?

Briller til børn hos Kobborg Optik i Ringkøbing!

Børnebriller er specielt lavet til børn. Har du et barn, der klager over f.eks.:

  • Hovedpine?
  • Besvær med koncentrationen?
  • At skulle sidde helt tæt på fjernsynet?
  • Hele tiden at skulle knibe øjnene sammen?

Hvis du kan genkende flere af disse tendenser hos dit barn, så er det en god idé at få tjekket om dit barn har brug for briller. Bestil endelig en tid til en synsprøve hos Kobborg Optik i Ringkøbing, så I kan få en afklaring på, om det er synet, der giver problemer.

Briller til børn kan afhjælpe mange udfordringer

Hvis dit barn har behov for et par børnebriller, er det højst sandsynligt pga. dårligt samsyn. Dit barns øjne arbejder altså ikke ordentligt sammen. Dette er ofte problemet, når børn har svært ved f.eks. at læse. Her kan et par børnebriller gøre en kæmpe forskel! Få god hjælp hos Kobborg Optik i Ringkøbing, som er gode til både briller og børn!

Hvornår kan man afgøre om et barn har brug for børnebriller?

Det er allerede muligt at udføre synsprøver på børn ved to- til treårsalderen. Her kan eventuelle bygningsfejl og nedsat syn afsløres. Det er vigtigt, at dit barns synsproblemer bliver opdaget tidligt, hvis de skal kunne nå at blive afhjulpet. Få testet dit barns syn hos Kobborg Optik i Ringkøbing inden skolestart og i teenagealderen, hvis dit barn klager over, eller du iagttager, ovennævnte tendenser.

Husk, at kontaktlinser også kan være en mulighed for dit barn.

Ring eller kom forbi, hvis du er i tvivl, om dit barn har synsproblemer.

Læs om synsprøven