Køb dine kontaktlinser hos Kobborg Optik i Ringkøbing!

Har du altid gået med briller og overvejer nu at få kontaktlinser? Det kan også være, at du lige har været ved optiker og fået en synstest som viser, at du skal have briller eller kontaktlinser, og kontaktlinser er det mest tiltalende for dig. Mange betragter kontaktlinser som nemmere, da de ikke er til gene for mange af hverdagens aktiviteter. Hvis kontaktlinser lyder som noget, du må prøve, så smut ind forbi Kobborg Optik i Ringkøbing!

Hvilke kontaktlinser er bedst til dig?

Alt afhængig af hvad du har af behov, er der forskellige typer af kontaktlinser at vælge imellem. Der findes disse fem typer af kontaktlinser:

  1. 1-dagslinser
  2. 14-dageslinser
  3. 30-dageslinser
  4. Døgnlinser
  5. Flerstyrkelinser

Hvis du for eksempel er et meget aktivt menneske som blot søger komfort og sikkerhed med dine linser, så er 1-dagslinser ideelle til dig. 14-dageslinser kræver ingen tilvænning, er lette og kan soves med i. Hvis du derimod søger kontaktlinser, der er bløde og behagelige, bør du vælge 30-dageslinser.

Kobborg Optik i Ringkøbing tilbyder også døgnlinser som er det ultimative, hvis du ønsker det hele så nemt som muligt. Disse kan bruges i 30 dage og skal ikke tages ud om natten. Derudover fås kontaktlinser også med flere styrker og glidende overgang. Denne type kontaktlinser kaldes flerstyrkelinser.

Gode muligheder for rådgivning til dig i Ringkøbing

Der er nogle forholdsregler at tage hensyn til ved skift til kontaktlinser. Her er det rigtig rart med en grundig snak med, og rådgivning fra, en optiker. Kontaktlinser kan være besværlige at tage i og ud i starten, og på det punkt er der bl.a. nogle gode huskeregler til at gøre det korrekt hver gang. Derudover er din hygiejne ekstra vigtig nu, hvor du rører ved dine kontaktlinser, inden du sætter dem ind i dine øjne.