Velkommen hos Kobborg Optik

Dine lokale optiker i Ringkøbing.

Personlig og individuel betjening

Kobborg Optik er dit lokale alternativ I Ringkøbing, hvor du altid får den bedst tænkelige rådgivning, og hvor service virkelig kan mærkes. Hos Kobborg Optik møder du kompetent personal med mange års erfaring. Hanne Kobborg som er indehaver af brilleforretningen startede som selvstændig optiker i 2012.

Hvad kan vi gøre for dig?

Vi er autoriserede optikere og kontaktlinseoptikere som ligeledes har speciale i svagsynsoptik. Vores vision er at give dig den allerbedste oplevelse, hver gang du besøger os. Hos Kobborg Optik kan du være sikker på at blive betjent af den samme optiker, der kender dig og dine behov, hver gang du besøger os. Vi tilbyder en grundig og professionel synsprøve, hos os er du i trygge hænder.

Unikt og bredt udvalg

Vi har et stort udvalg i både briller og kontaktlinser og holder os opdateret på den seneste brillemode på messer, hvor vi finder en masse spændende nyt til vores kunder.

Dine briller skal passe til din personlighed og dit ansigt. Det er en del af vores værktøjskasse at sikre, at du får nøjagtigt den brille, der passer til dig. Vi kigger på din ansigtsform og dine farver og endelig får vi en snak om, hvilken personlighed eller stiltype du er.

Kobborg Optiker er en lokal brillebutik, der går op i lokalmiljøet og vores kunder. Vi giver altid service med et smil.