Handl Lokalt!
– Vi har øje for den du er!

Hos os kan du bestille tid til synsprøve, linsetilpasning eller linsekontrol

Book tid

hos os er du i trygge hænder

Personlig og individuel betjening

Hos Kobborg Optik kan du være sikker på at blive betjent af den samme optiker, der kender dig og dine behov, hver gang du kommer ind til os. Vi tilbyder en grundig og professionel synsprøve, hos os er du i trygge hænder.

Dine briller skal passe til din personlighed og dit ansigt. Det er en del af vores værktøjskasse at sikre, at du får nøjagtigt den brille, der passer til dig. Vi kigger på din ansigtsform og dine farver og endelig får vi en snak om, hvilken personlighed eller stiltype du er.

Vi er din lokale optiker

Optiker med mange års erfaring

Velkommen hos Kobborg Optik

Kobborg Optik er dit lokale alternativ i Ringkøbing, hvor du altid får den bedst tænkelige rådgivning, og hvor service virkelig kan mærkes. Hos Kobborg Optik møder du kompetent personal med mange års erfaring. Hanne Kobborg som er indehaver af brilleforretningen startede som selvstændig optiker i 2012. Vi er autoriserede optikere og kontaktlinseoptikere som ligeledes har speciale i svagsynsoptik. Vores vision er at give dig den allerbedste oplevelse, hver gang du besøger os. Læs mere

CBA CS824 CO9
Bellinger Peace 2 C.302
Belinger Eo7 Atticus
Bellinger LESS Ace 2418
CBA CS823 CO1
Bellinger Eo7 Beacon

Hvad siger
vores kunder
om natlinser?

Natlinse Sofie, 17 år:Det er meget befriende at bruge natlinserne da de kun skal bruges om natten og man ikke tænker over man har dem i der. Jeg syntes derudover også at de hos Kobborg optik har været gode til at guide mig i gennem hele forløbet med natlinserne.”